Γιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στο χώρο, βαρέθηκα να ακούω βλακείες»
22:06 - 19/06/2021
Στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη βρέθηκαν οι Γιάννης Μπέζος, Αιμίλιος Χειλάκης και Μυρτώ Αλικάκη. Οι τρεις καταξιωμένοι ηθοποιοί […]
The post Γιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στο χώρο, βαρέθηκα να ακούω βλακείες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες»
Δείτε στο βίντεο τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες»
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη, με αφορμή την παράσταση Οθέλλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
«Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες»
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη, με αφορμή την παράσταση Οθέλλος που θα ανέβει σύντομα.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Μπέζος: “Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες”
Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή Art
To άρθρο Γιάννης Μπέζος: “Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπέζος: Είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί – Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Lamianow.gr
Μπέζος: Είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί – Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Οι τρεις καταξιωμένοι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Αιμίλιος Χειλάκης και Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη και μίλησαν για την παράσταση «Οθέλλος» που θα ανέβει σύντομα. «Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή […]
Μπέζος: Είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί – Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΓιάννης Μπέζος: Επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο βλακείες
Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 21:15 Ο Γιάννης Μπέζος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μυρτώ Αλικάκη μίλησαν στη Λένα Αρώνη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Art Week....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Μπέζος: Επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο βλακείες
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον χώρο του θεάτρου και εξήγησε ποιους θεωρεί νέους στο συγκεκριμένο κλάδο, ενώ τόνισε πως έχει θέμα με την «νεολαγνεία». Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή «Art Week», με αφορμή την παράσταση «Οθέλλος» που ανεβαίνει σύντομα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο χώρο του θεάτρου, τις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, ενώ μίλησε και για την δουλειά του σκηνοθέτη. «Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κά
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα μία φορά εμφανίζεται υπέρ του δέοντος ειλικρινής σε τηλεοπτικές δηλώσεις του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες
Ο Γιάννης Μπέζος για ακόμα μία φορά εμφανίζεται υπέρ του δέοντος ειλικρινής σε τηλεοπτικές δηλώσεις του. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη που συνεργάζονται για την παράσταση «Οθέλλος» η οποία θα ανέβει σύντομα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χειλάκης ο και ο […]
Διαβάστε το στο dete.gr