Απόστολος Γκλέτσος: Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια

19:50 - 19/06/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την ιδιότητά του ως πατέρας αποκαλύπτοντας την μεγαλύτερη αλήθεια που χει πει στην κόρη του.O Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στη στήλη «Μπαμπά μίλα». Ο ηθοποιός μίλησε για τον πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή του, αυτόν του πατέρα και τη σχέση του με την κόρη του. «Νομίζω ο ρόλος του γονιού είναι το πιο σπουδαίο έργο του καθένα. Είναι η παρακαταθήκη μας». Σαν πατέρας δηλώνει ότι έλεγε πάντα αλήθειες. «Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα, στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα και δεν θα ξέρεις τι θα πεις. Η μεγαλύτερη αλήθεια που της είπα είναι όταν με ρώτησε «είμαι χοντρή;» και της είπα «ναι, είσαι χοντρή». Το μάζεψε. Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα, γυμναστική». Πώς θα ήθ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

Δείτε τι είπε...

Διαβάστε το στο in.gr

Απόστολος Γκλέτσος: "Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι"

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη Ζωή Κρονάκη

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απόστολος Γκλέτσος: “Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι”

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μασάει τα λόγια του. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

Δείτε τι είπε...

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά