Απόστολος Γκλέτσος: Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια
19:50 - 19/06/2021
Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την ιδιότητά του ως πατέρας αποκαλύπτοντας την μεγαλύτερη αλήθεια που χει πει στην κόρη του.O Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στη στήλη «Μπαμπά μίλα». Ο ηθοποιός μίλησε για τον πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή του, αυτόν του πατέρα και τη σχέση του με την κόρη του. «Νομίζω ο ρόλος του γονιού είναι το πιο σπουδαίο έργο του καθένα. Είναι η παρακαταθήκη μας». Σαν πατέρας δηλώνει ότι έλεγε πάντα αλήθειες. «Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα, στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα και δεν θα ξέρεις τι θα πεις. Η μεγαλύτερη αλήθεια που της είπα είναι όταν με ρώτησε «είμαι χοντρή;» και της είπα «ναι, είσαι χοντρή». Το μάζεψε. Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα, γυμναστική». Πώς θα ήθ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»
Δείτε τι είπε...
Διαβάστε το στο in.grΑπόστολος Γκλέτσος: "Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι"
Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη Ζωή Κρονάκη
Διαβάστε το στο thebest.grΑπόστολος Γκλέτσος: “Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι”
Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μασάει τα λόγια του. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»
Δείτε τι είπε...
Διαβάστε το στο to10.gr