Δήμος Μπέκε: «Ο Ηλίας Ψινάκης μου είπε κατηγορηματικά πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα»

18:04 - 19/06/2021

Στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε συνέντευξη ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος αποκάλυψε και τι του είχε πει […] The post Δήμος Μπέκε: «Ο Ηλίας Ψινάκης μου είπε κατηγορηματικά πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Ψινάκης μου είπε πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα επειδή…»

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Διαβάστε το στο in.gr

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Ψινάκης μου είπε πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα επειδή…»

Διαβάστε το στο to10.gr

Αποκαλύψεις σχετικά με όσα του είχε πει ο Ηλίας Ψινάκης, όταν ο ίδιος τον ρώτησε αν θα κάνει ποτέ καριέρα στο τραγούδι, έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του παραχώρησε ο Δήμος Μπέκε. Έχεις κάνει φωνητικά σε γνωστούς καλλιτέχνες. Σωστά;Ναι, έχω κάνει φωνητικά σε άλμπουμ των Πασχάλη, Ευρυδίκης, Δάντη, Καλλίρη, Μαντώς. Μετά τον πρώτο μου δίσκο, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δήμος Μπέκε: «Ο Ψινάκης μου είπε πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα επειδή…»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»