Στο Hall of Fame ο Γιαννάκης: Θα φυλάω τις μπασκετικές Θερμοπύλες μου

17:54 - 18/06/2021

Mέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εισήχθησαν τα μέλη της τάξης του 2021 και αυτής του 2020 στο Hall of Fame της FIBA. Το τιμώμενο πρόσωπο για την Ελλάδα δεν ήταν άλλο από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος στην λαμπρή καριέρα του στα παρκέ, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο συγκλονιστικός λόγος του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Hall of Fame: «Θα φυλάω τις μπασκετικές Θερμοπύλες μου»

Mέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, λόγω της πανδημίας, εισήχθησαν τα μέλη της τάξης του 2021 και αυτής του 2020 στο Hall of Fame της FIBA. Το τιμώμενο πρόσωπο για την Ελλάδα δεν ήταν άλλο από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος στην λαμπρή καριέρα του στα παρκέ, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ τόσο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: «Θ’ ανοίξω το στόμα μου κι αν το κάνω, τελείωσε»

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου