Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη: “Έχω φάει και εγώ τα χαστούκια μου”

17:44 - 18/06/2021

Συγκλονισμένη είναι η Άννα Μαρία Βέλλη όπως και ολόκληρο το Πανελλήνιο, ύστερα από τη διευκάλυνση της To άρθρο Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη: “Έχω φάει και εγώ τα χαστούκια μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Θέση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θέλησε μεταξύ πλήθους γνωστών προσώπων στην ελληνική showbiz και η Άννα Μαρία Βέλλη

Διαβάστε το στο in.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίας, με αφορμή ένα ποστ στα Social Media που αναφερόταν στην ίδια. . για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει τα χαστουκάκια μου και κάτι παραπάνω

Θέση για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει το πανελλήνιο θέλησε να πάρει και η Άννα Μαρία Βέλλη.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει τα χαστουκάκια μου και κάτι παραπάνω

Διαβάστε το στο spoilers

Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίας, με αφορμή ένα ποστ στα Social Media που αναφερόταν στην ίδια. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Θέση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θέλησε μεταξύ πλήθους γνωστών προσώπων στην ελληνική showbiz και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»