Γκουίνεθ Πάλτροου: “Η κόρη μου δε με έχει δει ποτέ σε ταινία”

17:26 - 18/06/2021

Μπορεί η Γκουίνεθ Πάλτροου να αποτελεί μία από τις σπουδαίοτερες σταρ του Χόλιγουντ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την ίδια… αναγνώριση από τα παιδιά της. Η δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Η κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχεται ότι η κόρη της δεν έχει δει καμία ταινία της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια των παιδιών της. Η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι η κόρη της Απλ, 17 ετών, και ο γιος της, Μόουζες 15 ετών, τα παιδιά που απέκτησε στον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν δεν έχουν μπει στον κόπο να παρακολουθήσουν τις ταινίες της. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γκουίνεθ Πάλτροου: H κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια των παιδιών της. Η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι η κόρη της Απλ,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γκουίνεθ Πάλτροου: H κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά