Γκουίνεθ Πάλτροου: “Η κόρη μου δε με έχει δει ποτέ σε ταινία”
17:26 - 18/06/2021
Μπορεί η Γκουίνεθ Πάλτροου να αποτελεί μία από τις σπουδαίοτερες σταρ του Χόλιγουντ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την ίδια… αναγνώριση από τα παιδιά της. Η δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκουίνεθ Πάλτροου: «Η κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου»
Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχεται ότι η κόρη της δεν έχει δει καμία ταινία της
Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια των παιδιών της. Η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι η κόρη της Απλ, 17 ετών, και ο γιος της, Μόουζες 15 ετών, τα παιδιά που απέκτησε στον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν δεν έχουν μπει στον κόπο να παρακολουθήσουν τις ταινίες της. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓκουίνεθ Πάλτροου: H κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου
Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια των παιδιών της. Η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι η κόρη της Απλ,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γκουίνεθ Πάλτροου: H κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου
Διαβάστε το στο spoilers