Γιαννάκης στο Hall Of Fame: Θα συνεχίσω να φυλάω τις δικές μου Θερμοπύλες, το μπάσκετ (VIDEO)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιαννάκης: «Πάντα θα φυλάω τις μπασκετικές Θερμοπύλες μου»
Mέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εισήχθησαν τα μέλη της τάξης του 2021 και αυτής του 2020 στο Hall of Fame της FIBA...
Διαβάστε το στο ZouglaΕπίσημα στο Hall of Fame ο Γιαννάκης: «Θα συνεχίσω να φυλάω τις δικές μου Θερμοπύλες, το μπάσκετ»!
Και επίσημα μέλος του Hall of Fame της FIBA είναι από σήμερα και επίσημα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, καθώς έγινε η επίσημη τελετή για την κλάση του 2021.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλόνισε η ομιλία του Γιαννάκη στο Hall Of Fame: «Θα συνεχίσω να φυλάω τις δικές μου Θερμοπύλες, το μπάσκετ»
Lamianow.gr
Συγκλόνισε η ομιλία του Γιαννάκη στο Hall Of Fame: «Θα συνεχίσω να φυλάω τις δικές μου Θερμοπύλες, το μπάσκετ»
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πέρασε στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, εκφωνώντας έναν συγκινητικό λόγο, γεμάτο αναμνήσεις και… Καβάφη Ο «Δράκος» τιμήθηκε με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ, αποτελώντας πλέον μέλος του Hall of Fame της FIBA με την κλάση του 2021 στην οποία ανήκουν επίσης οι Στιβ […]
Συγκλόνισε η ομιλία του Γιαννάκη στο Hall Of Fame: «Θα συνεχίσω να φυλάω τις δικές μου Θερμοπύλες, το μπάσκετ»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr