Γιαννάκης: Ο συγκινητικός του λόγος για την είσοδο στο Hall of Fame! «Δέσμευση να μάχομαι και να φυλάω τις μπασκετικές μου Θερμοπύλες»

15:18 - 18/06/2021

Ο συγκινητικός λόγος που έβγαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, σε μία τελετή που, λόγω των ιδιαίτερων στιγμών που ζει η ανθρωπότητα λόγω covid έγινε εξ αποστάσεως… Έστω και χωρίς να γίνει η… παραδοσιακή τελετή, ο Παναγιώτη Γιαννάκη είναι και επίσημα μόνιμο και διαχρονικό μέλος στο Hall ... Περισσότερα To άρθρο Γιαννάκης: Ο συγκινητικός του λόγος για την είσοδο στο Hall of Fame! «Δέσμευση να μάχομαι και να φυλάω τις μπασκετικές μου Θερμοπύλες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο λόγος του για την είσοδο στο Hall of Fame - "Μάχομαι και φυλάω τις μπασκετικές Θερμοπύλες μου"

Ο συγκινητικός λόγος του Παναγιώτη Γιαννάκη στην είσοδό του στο Hall of Fame. Λόγω κορονοϊού η τελετή έγινε εξ αποστάσεως.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Οι παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά γίνονται με γνώμονα την παράταξη και τη χώρα» λέει στενός συνεργάτης του

Αλέξης Κούγιας: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια και η αφιέρωση για τους στίχους του τραγουδιού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπόσχεται ότι θα «γκρεμίσει» το ίντερνετ με τον επόμενο καλεσμένο του στο YouTube

Στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης δωρητών του Πανεπιστημίου Columbia ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιος Έλληνας θα βραβευθεί

ΑΔΜΗΕ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων