Κώστας Κόκλας: «Ήμουν τυχερός, παρά λίγο να το πληρώσω»
13:26 - 18/06/2021
Ο Κώστας Κόκλας παραχώρησε συνέντευξη στο Love it κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. «Άλλαξε η […]
The post Κώστας Κόκλας: «Ήμουν τυχερός, παρά λίγο να το πληρώσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του – «Παρά λίγο να το πληρώσω»
Για το πόσο τον θορύβησε η περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο Love it. «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από μικρός και δεν είχα δώσει ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του – «Παρά λίγο να το πληρώσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Κώστας Κόκλας μιλά για την περιπέτεια με την υγεία του – «Ήμουν τυχερός… παραλίγο να το πληρώσω»
Στην κάμερα του Love it παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κόκλας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του – «Παρά λίγο να το πληρώσω»
Για το πόσο τον θορύβησε η περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο Love it.
Το άρθρο Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του – «Παρά λίγο να το πληρώσω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του: Παράλίγο να το πληρώσω – Ήμουν τυχερός
«Θέλει πρόληψη σε όλα τα πράγματα» Μιλώντας στο Love it, ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στο πόσο τον θορύβησε η περιπέτεια της υγείας του. «Άλλαξε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του: Παράλίγο να το πληρώσω – Ήμουν τυχερός
Διαβάστε το στο spoilersΚώστας Κόκλας: «Παρά λίγο να το πληρώσω, ήμουν τυχερός»
Κώστας Κόκλας: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που βίωσε πριν 5 χρόνια.
Διαβάστε το στο pagenews.grΟ Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια υγείας του – «Παρά λίγο να το πληρώσω»
Για το πόσο τον θορύβησε η περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο Love it. «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από μικρός και δεν είχα δώσει […]
Διαβάστε το στο dete.grΚώστας Κόκλας: "Ήμουν τυχερός, παρά λίγο να το πληρώσω"
"Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr