Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ
21:08 - 17/06/2021
Καθώς οι εξελίξεις όσον αφορά στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά μοιάζουν πλέον ραγδαίες, ο Αύγουστος Κορτώ κάνει μια συγκλονιστική παρέμβαση σχετικά με τον τρόπο που παρόμοια εγκλήματα αντιμετωπίζονται από την κοινωνία και τα ΜΜΕ.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Η Λυδία μου» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που κράτησε το μωρό της Κάρολαϊν
Μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πως ο ίδιος σκότωσε την Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram για το μωρό του ζευγαριού, τη Λυδία. Πρόκειται για τον αστυνομικό που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της αδικοχαμένης 20χρονης και το έβγαλε από το ... Περισσότερα
To άρθρο Γλυκά Νερά: «Η Λυδία μου» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που κράτησε το μωρό της Κάρολαϊν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓλυκά Νερά: "Η Λυδία μου"- Συγκλονίζει ο αστυνομικός που κράτησε το μωρό της Κάρολαϊν
Πρόκειται για τον αστυνομικό που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της αδικοχαμένης 20χρονης και το έβγαλε από το σπίτι
Διαβάστε το στο thebest.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συγκλονιστική ανάρτηση του αστυνομικού: Το μωρό «μου» έμεινε ορφανό
Πριν από τρεις εβδομάδες, είχε προκαλέσει ανατριχίλα το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του αρχιφύλακα, ο οποίος απομάκρυνε το βρέφος από τον τόπο της φρίκης στα Γλυκά Νερά καθώς έκλαιγε γοερά «Η Λυδία μου, το...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συγκλονιστική ανάρτηση του αστυνομικού: Το μωρό «μου» έμεινε ορφανό
Διαβάστε το στο sinidisi.grΓλυκά Νερά: Τι λέει ο δικηγόρος του πιλότου
Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 15:30 Ο δικηγόρος που όρισε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη συγκλονιστική ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν. Για να τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γλυκά Νερά: Τι λέει ο δικηγόρος του πιλότου
Διαβάστε το στο spoilersΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συγκλονιστική ανάρτηση του αστυνομικού: Το μωρό «μου» έμεινε ορφανό
Πριν από τρεις εβδομάδες, είχε προκαλέσει ανατριχίλα το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του αρχιφύλακα, ο οποίος απομάκρυνε το βρέφος από τον τόπο της φρίκης καθώς έκλαιγε γοερά «Η Λυδία μου, το μωρό μου, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…». ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr