Γιάννης Κότσιρας: Έπαθα αγοραφοβία και κατάθλιψη
15:52 - 16/06/2021
Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του και «πάλεψε» με την αγοραφοβία αλλά και την κατάθλιψη μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η δημοσιότητα τον τρόμαξε. «Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Κώτσιρας: Έκανε υπομονή και τώρα αναταμοίβεται
Έκανε υπομονή. Και την έκανε με τον σωστό τρόπο. Και μόνο έτσι μπορεί η υπομονή να είναι αρετή και όχι παραλογισμός…
Continue reading Γιάννης Κώτσιρας: Έκανε υπομονή και τώρα αναταμοίβεται at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΟ Γιάννης Κότσιρας μιλά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη
Στη βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ, “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας και αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην κατάθλιψη την οποία και αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα σου γιατί σε περιμένουν έξω ή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Κότσιρας: Έχω περάσει μια φάση αγοραφοβίας
«Τότε δεν έπαθα κατάθλιψη αλλά αργότερα για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους» Στο πλατό της εκπομπής Αυτός κι ο Άλλος βρέθηκε ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Κότσιρας: Έχω περάσει μια φάση αγοραφοβίας
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Κότσιρας: "Τότε έπαθα κατάθλιψη"
"Με βοήθησε για να ξεπεράσω τους περιορισμούς του εαυτού μου και τον καθωσπρεπισμό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr