Γιάννης Κότσιρας: Έπαθα αγοραφοβία και κατάθλιψη

15:52 - 16/06/2021

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του και «πάλεψε» με την αγοραφοβία αλλά και την κατάθλιψη μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η δημοσιότητα τον τρόμαξε. «Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Κότσιρας: «Τότε έπαθα κατάθλιψη»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γιάννης Κώτσιρας: Έκανε υπομονή και τώρα αναταμοίβεται

Έκανε υπομονή. Και την έκανε με τον σωστό τρόπο. Και μόνο έτσι μπορεί η υπομονή να είναι αρετή και όχι παραλογισμός… Continue reading Γιάννης Κώτσιρας: Έκανε υπομονή και τώρα αναταμοίβεται at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Στη βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ, “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας και αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην κατάθλιψη την οποία και αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα σου γιατί σε περιμένουν έξω ή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Κότσιρας: Έχω περάσει μια φάση αγοραφοβίας

«Τότε δεν έπαθα κατάθλιψη αλλά αργότερα για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους» Στο πλατό της εκπομπής Αυτός κι ο Άλλος βρέθηκε ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Κότσιρας: Έχω περάσει μια φάση αγοραφοβίας

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Κότσιρας: "Τότε έπαθα κατάθλιψη"

"Με βοήθησε για να ξεπεράσω τους περιορισμούς του εαυτού μου και τον καθωσπρεπισμό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ανοικτό ενδεχόμενο έκτακτης φορολόγησης των τραπεζικών κερδών αφήνει η κυβέρνηση

Άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν επιταγές 50.000 ευρώ από εργοστάσιο ξηρών καρπών

Αγόρασε το 35% ομάδας με 100 εκατ. ο Ηλιόπουλος – Επεισόδιο στο Καραϊσκάκη

Διασωληνώθηκε 13χρονος με αναπνευστικά προβλήματα στο Αγρίνιο – Διακομίζεται σε ΜΕΘ Παίδων

16χρονοι έστησαν καρτέρι σε 14χρονο στη Λέσβο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ