Μάρω Λύτρα: Μετάνιωσα που έφυγα αλλά δεν είχα επιλογή (Εικόνες)
11:16 - 16/06/2021
Η Μάρω Λύτρα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την διαφορετική ζωή που ζει σήμερα, την επιθυμία για επιστροφή στην Ελλάδα και το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρω Λύτρα: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μετάνιωσα που έφυγα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή»
Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, από τον Καναδά, μετά από πολύ καιρό απουσίας, με ένα νέο single, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, με τίτλο “Greece” και έχει γραφτεί από τους “The Far Removed”. Τη Μάρω Λύτρα γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μουσικής του ΑΝΤ1 “Fame Story”, όπου […]
The post Μάρω Λύτρα: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μετάνιωσα που έφυγα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜάρω Λύτρα: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα μας. Μετάνιωσα που έφυγα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή
Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, από τον Καναδά, μετά από πολύ καιρό απουσίας, με ένα νέο single, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάρω Λύτρα: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα μας. Μετάνιωσα που έφυγα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή
Διαβάστε το στο spoilers