Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον ιδρυτή της Instashop – Συνειδητή επιλογή μου να βρίσκομαι κοντά στις Start-up επιχειρήσεις
19:28 - 15/06/2021
«Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το οποίο πετύχατε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή της Instashop, Γιάννη Τσιώρη, που κατόρθωσε να πετύχει μια τις μεγαλύτερες εξαγορές στη Μέση Ανατολή και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας ελληνικών συμφερόντων στον τομέα της τεχνολογίας
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον ιδρυτή της Instashop – Συνειδητή επιλογή μου να βρίσκομαι κοντά στις Start-up επιχειρήσεις
«Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το οποίο πετύχατε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή της Instashop, Γιάννη Τσιώρη, που κατόρθωσε να πετύχει μια τις μεγαλύτερες εξαγορές στη Μέση Ανατολή και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας ελληνικών συμφερόντων στον τομέα της τεχνολογίας
Διαβάστε το στο tovimaΣυνάντηση Μητσοτάκη με τον ιδρυτή της Instashop – «Γιατί είμαι κοντά στις start-up»
Τo μέλλον της καινοτομίας και του οικοσυστήματος τεχνολογίας στην Ελλάδα συζήτησε ο Πρωθυπουργός με τον Γιάννη Τσιώρη, η εταιρεία του οποίου εξαγοράστηκε έναντι περίπου 300 εκατ. ευρώ.
The post Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ιδρυτή της Instashop – «Γιατί είμαι κοντά στις start-up» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜητσοτάκης: Συνειδητή επιλογή να βρίσκομαι κοντά στις Start-up
Τον ιδρυτή της Instashop, Γιάννη Τσιώρη, που κατόρθωσε να πετύχει μια τις μεγαλύτερες εξαγορές στη Μέση Ανατολή και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας ελληνικών συμφερόντων στον τομέα της τεχνολογίας συνάντησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το οποίο πετύχατε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή του να […]
The post Μητσοτάκης: Συνειδητή επιλογή να βρίσκομαι κοντά στις Start-up first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης: Συνειδητή επιλογή να βρίσκομαι κοντά στις Start-up
Τον ιδρυτή της Instashop, Γιάννη Τσιώρη, που κατόρθωσε να πετύχει μια τις μεγαλύτερες εξαγορές στη Μέση Ανατολή και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας ελληνικών συμφερόντων στον τομέα της τεχνολογίας συνάντησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το οποίο πετύχατε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή του να […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΜητσοτάκης: Συνάντηση με τον ιδρυτή της Instashop – Συνειδητή επιλογή μου να βρίσκομαι κοντά στις Start-up επιχειρήσεις
Διαβάστε το στο dete.gr