Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Παζλ
11:10 - 15/06/2021
Αν πράγματι από την ενδελεχή μελέτη της δικογραφίας μπορεί να σχηματίσει παζλ με ονόματα και ποσά, γιατί δεν θα το κάνει;Πώς πέρασε στο ντούκου αυτό που είπε στην τελευταία συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος; Τι είπε; Αναμετάδοση από τον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ»: «Τις αποδείξεις τις έχω από τότε που έκαναν το ολέθριο λάθος για προκαταρκτική επιτροπή σε βάρος μου. Πήρα αντίγραφα της δικογραφίας από την Επιτροπή… Υπάρχουν μέσα έγγραφα, τα οποία αλλιώς δεν θα μπορούσα να τα έχω, που αναφέρονται σε ονόματα πολιτικών, σε ποσά… Μιλάω για απόρρητα έγγραφα του FBI που υπάρχουν στη δικογραφία και τα οποία μόλις πάω στον φυσικό μου δικαστή που εμπιστεύομαι, θα τα κάνω φέιγ βολάν…». Ως ει
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Παζλ
Του Γιώργου Λακόπουλου απο το ieidiseis.gr Πώς πέρασε στο ντούκου αυτό που είπε στην τελευταία συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος; Τι είπε; Αναμετάδοση από τον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ»: «Τις αποδείξεις τις έχω από τότε που έκαναν το ολέθριο λάθος για προκαταρκτική επιτροπή σε βάρος μου. Πήρα αντίγραφα της δικογραφίας από την Επιτροπή… […]
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Παζλ - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr