Η Χαρά Παππά απαντά για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί
11:04 - 15/06/2021
Η Χαρά Παππά ήταν καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί […]
The post Η Χαρά Παππά απαντά για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαρά Παππά: Πρώτη φορά απαντά για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί (Βίντεο)
«Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου» ανέφερε η Χαρά Παππά.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Χαρά Παππά απαντά για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί
Η Χαρά Παππά ήταν καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί και πως ήταν η σχέση τους.
Διαβάστε το στο thebest.grΧαρά Παππά | Μιλά πρώτη φορά για τους λόγους χωρισμού από τον Μπουράκ Χακί (Vid)
Τη νέα της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χαρά Παππά, μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί. Για πρώτη φορά, η ίδια αναφέρθηκε στον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χαρά Παππά | Μιλά πρώτη φορά για τους λόγους χωρισμού από τον Μπουράκ Χακί (Vid)
Διαβάστε το στο spoilersΗ Χαρά Παππά απαντά για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί
"Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr