Εμβόλιο AstraZeneca – Σύζυγος 44χρονης από την Κρήτη: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
09:08 - 15/06/2021
Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca και τελικά πέθανε, μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/6) στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εν λόγω σκεύασμα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (14/6) στην ... Περισσότερα
To άρθρο Εμβόλιο AstraZeneca – Σύζυγος 44χρονης από την Κρήτη: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμβόλιο Astrazeneca: Ξέσπασε ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης – «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». Με αυτά τα λόγια σχολίασε τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι κάτω των 60 o Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο άνδρας της 44χρονης από την Κρήτη, που έπαθε θρόμβωση και πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα. «Είναι σαν να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grAstraZeneca – σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι
Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, και τελικά πέθανε. Με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 […]
The post AstraZeneca – σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚεραυνοί απο τον συζυγο της 44χρονης που πέθανε μετά το AstraZeneca: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που πέθανε από τη θρόμβωση που υπέστη μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, ξεσπά κατά της Επιτροπής Εμβολιασμών, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση για αλλαγή ηλικιακής ομάδας στη χρήση του εμβολίου. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία. Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά […]
Κεραυνοί απο τον συζυγο της 44χρονης που πέθανε μετά το AstraZeneca: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grAstrazeneca: Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης – Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι
Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, και τελικά πέθανε. Με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤώρα ξεκινά η τραγωδία – Να εξηγήσουν στα μικρά παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Μανόλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τώρα ξεκινά η τραγωδία – Να εξηγήσουν στα μικρά παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
Διαβάστε το στο spoilersΕμβόλιο COVID: Ξέσπασε ο σύζυγος της 44χρονης – Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί πέθανε η μητέρα τους
Εμβόλιο COVID: Ξέσπασε ο σύζυγος της 44χρονης – Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί πέθανε η μητέρα τους Ειδήσεις: “Ξέσπασε” ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που έπαθε θρόμβωση λίγο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και τελικά πέθανε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr Ο σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μετά τη σύσταση της Επιτροπής […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΣύζυγος 44χρονης κατά της Επιτροπής Εμβολιασμών: «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους…»
«Η επιτροπή με αυτό που κάνει είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα» [...]
The post Σύζυγος 44χρονης κατά της Επιτροπής Εμβολιασμών: «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους…» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Εμβόλιο AstraZeneca: Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι (Βίντεο)
«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». Με αυτά τα λόγια σχολίασε τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι κάτω των 60 o Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο άνδρας της 44χρονης από την Κρήτη, που έπαθε θρόμβωση και πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grAstraZeneca – Σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους» O σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και τελικά πέθανε από επιπλοκές, μιλά για έγκλημα μετά την νέα οδηγία της επιτροπής για χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca […]
Διαβάστε το στο topnews.grΕμβόλιο AstraZeneca: "Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι"
Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση και πέθανε
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕμβόλιο AstraZeneca: «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι»
«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». Με αυτά τα λόγια σχολίασε τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι κάτω των 60 o Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο άνδρας της 44χρονης από την Κρήτη, που έπαθε θρόμβωση και πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα. «Είναι σαν να […]
Διαβάστε το στο larisanew.grAstraZeneca -σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες...
The post AstraZeneca -σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr