«Πασαρέλα» στο παρκέ του NBA: Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος παίκτης και ποιοι «κάηκαν» από τις επιλογές τους

13:52 - 14/06/2021

Με την πάροδο των χρόνων, το NBA και η βιομηχανία της μόδας έχουν συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με τους καλύτερους του πρωταθλήματος να αξιοποιούν την ευκαιρία και να επιδεικνύουν μερικές από τις καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές σε κάθε σεζόν. H εταιρεία τεχνολογίας και ειδών ένδυσης RushOrderTees αποκάλυψε τα ευρήματα νέας έρευνας για τους πιο καλοντυμένους παίκτες ... Περισσότερα To άρθρο «Πασαρέλα» στο παρκέ του NBA: Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος παίκτης και ποιοι «κάηκαν» από τις επιλογές τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου στέλνουν μηνύματα να πάθω καρκίνο εγώ και τα παιδιά μου»

Eurobasket 2025: Η τελική βαθμολογία του προκριματικού ομίλου της Εθνικής μπάσκετ

Φωτιά στη Νάξο στην περιοχή Σίφωνες – Δεν απειλείται οικισμός

Eurobasket 2025: Οι 24 ομάδες που προκρίθηκαν στην διοργάνωση – Η κλήρωση και ο πιθανός όμιλος της Εθνικής μπάσκετ

Ο Νίκος Πλακιάς καλεί τον κόσμο σε «ειρηνική διαδήλωση τίποτε άλλο» για τα Τέμπη

Τέμπη: Το αδιανόητο ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη – «Δεν ξέρω αν έχει νόημα να είμαστε στον αέρα»