Αποκάλυψη απο την μάνα του Μπερδέση: Ο φονιάς του Τάσου ήταν στην κηδεία

11:56 - 14/06/2021

Στο προαύλιο του σπιτιού της στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, είχε απλωμένα ρούχα. Όλα μαύρα. «Αυτά θα συντροφεύουν την υπόλοιπη ζωή μου» ψέλλιζε η Γεωργία Μπερδέση.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αποκάλυψη απο την μάνα του Μπερδέση: Ο φονιάς του Τάσου ήταν στην κηδεία

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η μάνα του Τάσου Μπερδέση «Ο δολοφόνος ήταν στην κηδεία του παιδιού μου»

Μιλώντας στην εφημερίδα Πολιτεία λέει ότι στην κηδεία του γιου της διαισθάνεται ότι ήταν και ο δολοφόνος του. «Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση» λέει. Η περιγραφή της συγκλονίζει. «Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήσαν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η αποκάλυψη της μητέρας του Τ.Μπερδέση: «Ο δολοφόνος ίσως ήταν στην κηδεία»

Ανεξιχνίαστη παραμένει η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση έξω από το γυμναστήριό του, με την μητέρα του να σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει. Η μητέρα του άτυχου πυγμάχου, Γεωργία μίλησε στην «Πολιτεία» και έκανε μία δήλωση που θα φέρει τα πάνω-κάτω όσον αφορά στον άνθρωπο που δολοφόνησε τον γιο της. “Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον ε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει η μητέρα του Τάσου Μπερδέση: "Ο δολοφόνος του γιού μου μπορεί να ήταν στη κηδεία του"

Τι ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη