Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε μηχανάκι

21:20 - 13/06/2021

Ένα σοκαριστικό τροχαίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας.Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη η οποία εξελίσσεται σε ένα σημείο καρμανιόλα. «Την πρώτη φορά που το είδα έκλαψα να σου πω την αλήθεια γιατί το ξανάζησα. Νιώθω απλά τυχερός που είμαι ζωντανός και είμαι όρθιος». Είναι τα λόγια του νεαρού οδηγού της μοτοσικλέτας που σώθηκε σαν από θαύμα μαζί συνάδελφό του «Πήρε τη ρόδα από τη μηχανή μου και βρήκα κοντά κάπου εκεί υπολογίζω στην πίσω πόρτα τώρα δεν μπορώ να μιλήσω ακριβώς γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε στην κάμερα του MEGA. Το μυαλό του αμέσως μ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά