Ο Μωυσής Ελισάφ απέσυρε τη συμμετοχή του στο συνέδριο Γονιμότητας
20:00 - 13/06/2021
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων περιέγραψε το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας το οποίο θα γίνει στην πόλη του ως εργαλείο επιστροφής σε αναχρονιστικά στερεότυπα και το αποκύρηξε
The post Ο Μωυσής Ελισάφ απέσυρε τη συμμετοχή του στο συνέδριο Γονιμότητας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις του στο χώμα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Roland Garros. Η επιστροφή του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο γρασίδι θα καθυστερήσει λίγο, καθώς ο Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε, αν και πριν από λίγες ημέρες είχε δεχθεί την wild card, τόσο στο απλό, όσο ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚία Παπαδοπούλου: Τι απαντά η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας
«Τα έχω βιώσει στο πετσί μου. Ήθελα να κάνω ένα σποτ που να καταδικάζει αυτές τις αντιλήψεις. Μακάρι κάποια γυναίκα να μην έχει βρεθεί στη θέση μου», τόνισε η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας Κία Παπαδοπούλου
Διαβάστε το στο in.grΚατερίνα Καινούργιου: “Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο Συνέδριο Γονιμότητας γιατί…”
Τη δική της τοποθέτηση για το σποτ κατά της υπογεννητικότητας που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις το
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: “Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο Συνέδριο Γονιμότητας γιατί…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤσιτσιπάς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προτίμησε να πάρει περισσότερες ανάσες πριν μπει στα τουρνουά που διεξάγονται σε γρασίδι κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε. Η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά στο γρασίδι θα καθυστερήσει, καθώς ο φιναλίστ του Roland Garros απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε, αν και πριν από λίγες ημέρες είχε […]
The post Τσιτσιπάς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΤο ξέσπασμα της Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή της στο ακυρωθέν Συνέδριο Γονιμότητας (vid)
Σε ένα πραγματικό ξέσπασμα προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το Happy Day, προκειμένου να απαντήσει σε όσους την κατηγόρησαν για την αποδοχή της συμμετοχής στο ακυρωθέν Συνέδριο Γονιμότητας. Θυμίζουμε…
Διαβάστε το στο politik.grΤένις: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε ο Τσιτσιπάς
Τένις: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε ο Τσιτσιπάς
14/06/2021
Την απόσυρση του Στέφανου Τσιτσιπά από το τουρνουά του Χάλε, το οποίο διεξάγεται σε γρασίδι και αποτελεί ένα σταθμό προετοιμασίας ενόψει του Wimbledon, ανακοίνωσε η ATP.
Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος είχε εξασφαλίσει wild card για το τουρνουά στη γερμανική πόλη και μάλιστα, επρόκειτο να αγωνιστεί και στο διπλό με παρτενέρ τον αδελφό του Πέτρο, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφασή του.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε σήμερα με ποστάρισμά του στα social media, αγωνίστηκε στον χθεσινό συγκλονιστικό τελικό του Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας πληροφορηθεί
Διαβάστε το στο filathlos.gr