Σλούκας: «Στόχος μου μία διάκριση με την Εθνική – Τεράστια προσωπικότητα ο Πιτίνο»
14:54 - 13/06/2021
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το όνειρο της διάκρισης με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρικ Πιτίνο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, τόνισε πως του λείπει μίας διάκριση με την Εθνική ομάδα κι αυτό αποτελεί μεγάλο στόχο ... Περισσότερα
To άρθρο Σλούκας: «Στόχος μου μία διάκριση με την Εθνική – Τεράστια προσωπικότητα ο Πιτίνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σλούκας: «Στόχος καριέρας μια διάκριση με την Εθνική»
Ο Κώστας Σλούκας αντιμετωπίζει με την ίδια θέρμη τη νέα αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει με τους συμπαίκτες του για την πρόκριση στο Τόκιο.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΣλούκας: «Θέλω πολύ μια διάκριση με την Εθνική ομάδα»
Αποφασισμένος να παλέψει μαζί με την Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στο Τόκιο είναι ο Κώστας Σλούκας.Μπορεί να τον… προβληματίζουν οι λίγες μέρες προπονήσεων, όμως ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς στόχος της καριέρας του να κάνει μια διάκριση με την Εθνική ομάδα. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για: -τη νέα δοκιμασία που θα ζήσει με την Εθνική Ανδρών: «Κάθε καλοκαίρι είναι μια νέα εμπειρία. Είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και μια πρόκληση να παλεύω με τους συμπαίκτες μου για τη χώρα μου. Ελπίζω να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό φέτος». -το αν προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr