Ελένη Καστάνη: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ» (Videos)
14:52 - 13/06/2021
Για την καραντίνα, το τηλέφωνο που δεν χτυπά πια για τηλεοπτικές προτάσεις, το εμβόλιο και το Survivor για γέρους, μίλησε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καστάνη: Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ. Υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο
Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Dot και αποκάλυψε ότι πια το τηλέφωνό της δεν χτυπά για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Καστάνη: Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ. Υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο
Διαβάστε το στο spoilersΕλένη Καστάνη: Δεν έχω πια προτάσεις για σίριαλ
Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στο «Dot.» και αποκάλυψε ότι δεν χτυπάει πλέον το τηλέφωνό της για σίριαλ.Στον καναπέ «Dot.» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αλλά και για τις φιλίες που δεν απέκτησε ποτέ από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Δεν έχω επαφές και φιλίες με ανθρώπους του χώρου. Ένα περίεργο πράγμα. Από τότε που γέννησα το παιδί μου, κάνω τη δουλειά μου φανατικά και μετά τρέχω στο σπίτι. Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες από το θέατρο. Είναι ένας τρόπος να αποτοξινώνομαι. Ασχολούμαι με τα οικιακά και φροντίζω τη μητέρα και το παιδί μου. Πάντα ήμουν τέτοιος άνθρωπος. Κι όποιος έχει πρόβλημα σε εμένα θα τρέξει». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδη
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Ελένη Καστάνη παραδέχεται δημόσια: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ»
H Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του DOT και μίλησε για όλα!
Διαβάστε το στο to10.gr