Νατάσα Καραμανλή: Οι ευχές και το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που σήμερα γίνονται 18

10:34 - 12/06/2021

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του To άρθρο Νατάσα Καραμανλή: Οι ευχές και το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που σήμερα γίνονται 18 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που έγιναν 18

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ευχήθηκε δημόσια στα δίδυμα παιδιά, που σήμερα ενηλικιώνονται. Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας, που τα τελευταία χρόνια βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, με νέες μεθόδους και μεγάλη αφοσίωση, είναι πάνω απ΄ όλα μητέρα. ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που έγιναν 18 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που ενηλικιώθηκαν

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18» έγραψε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού για τα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη

Διαβάστε το στο in.gr

Νατάσα Παζαΐτη: Οι ευχές και το βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που γίνονται 18

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, με νέες μεθόδους και μεγάλη αφοσίωση, είναι πάνω απ΄ όλα μητέρα! Η γοητευτική σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ευχήθηκε δημόσια στα δίδυμα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια αλλά και με ένα ακόμα πιο συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που εκείνη και ο Κώστας Καραμανλής τα πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο,τα μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νατάσα Παζαΐτη: Το συγκινητικό βίντεο για τα δίδυμα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή η οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και... The post Νατάσα Παζαΐτη: Το συγκινητικό βίντεο για τα δίδυμα παιδιά της appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ραφήνα: Οι ευχές και το συγκινητικό βίντεο της Νατάσας Καραμανλή με τα δίδυμα που σήμερα γίνονται 18

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, με νέες μεθόδους και μεγάλη αφοσίωση, είναι πάνω απ΄ όλα μητέρα! Η γοητευτική σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ευχήθηκε δημόσια στα δίδυμα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Dat Lilly: Ο κούκλος σύντροφος της 33χρονης youtuber και οι φωτογραφίες από την «άγνωστη» ζωή της

Playmate: Στον Ολλανδό πατέρα η προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών – Η μητέρα θα καταθέσει συμπληρωματική μήνυση

Ισραήλ – Μητέρα συντρόφου Ιωνά Καρούση στο TLIFE: «Χάθηκε το παιδί, σεβαστείτε τον πόνο μας»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Το διαζύγιο το πήρα και λίγο σαν αποτυχία»

Δέσποινα Βανδή: Σε ιαπωνικό εστιατόριο με τον Βασίλη Μπισμπίκη για σούσι

Θοδωρής Κατσαφάδος για το πένθος της συζύγου του: «Είναι δυσάρεστο – Η θλίψη για τον θάνατο της γυναίκας μου δεν έχει μαλακώσει»