Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» μετά την επική πρόκριση – «Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου»
20:02 - 11/06/2021
Σε δάκρυα ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Roland Garros, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή την πιο σημαντική της καριέρα του. Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» μετά την επική πρόκριση – «Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς - Τα δάκρυα μετά την ιστορική πρόκριση: Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου
Συγκινημένος ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την επική πρόκριση στον τελικό του Roland Garros
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΛύγισε στις δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς: «Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου»
Με δάκρυα στα μάτια, απ’ την έντονη συναισθηματική φόρτισή του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά την ιστορική του νίκη...
Διαβάστε το στο ZouglaΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» μετά τον άθλο στο Roland Garros – «Έπαιξα γενναία και θαρραλέα» [βίντεο]
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του μετά τον άθλο στο Roland Garros, όπου προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Γκραντ Σλαμ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη με 3-2 σετ επί του Γερμανού, Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος. «Πολύ...
The post Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» μετά τον άθλο στο Roland Garros – «Έπαιξα γενναία και θαρραλέα» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: “Λύγισε” μετά την πρόκρισή του στο Roland Garos
Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το ελληνικό τένις και τον εαυτό του, αφού σε ένα ματς θρίλερ
To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: “Λύγισε” μετά την πρόκρισή του στο Roland Garos δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛύγισε ο Τσιτσιπάς: «Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου» (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros δήλωσε ότι η νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν η πιο σημαντική στην καριέρα του. Η αναφορά του στη Μαρία Σάκκαρη.
The post Λύγισε ο Τσιτσιπάς: «Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΤσιτσιπάς: «Αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά από την σπουδαία πρόκριση που πήρε στο Roland Garros, τονίζοντας πως είχε από μικρός όνειρο να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενώ σημείωσε πως υπήρχε έντονο ελληνικό στοιχείο στις εξέδρες. Δεν έκρυψε τη συναισθηματική του φόρτιση μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αλεξάντερ Σβέρεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έρχομαι από […]
The post Τσιτσιπάς: «Αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΤσιτσιπάς: «Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν συγκινημένος μετά από την κατάκτηση της νίκης επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Roland Garros.
Διαβάστε το στο fosonline.grΤσιτσιπάς: « Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου»
Τσιτσιπάς: « Η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου»
11/06/2021
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση στον τελικό του «Roland Garros». «Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έρχομαι από ένα μικρό μέρος της Αθήνας, είχα όνειρο να παίξω στο «Roland Garros», ποτέ δεν φανταζόμουν» δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Έλληνας τενίστας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και φάνηκε σε όλη την διάρκεια των δηλώσεων του. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ελληνικό κοινό που τον στήριξε, αλλά και στην άνοδο του ελληνικού τένις και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και η Μαρία Σάκκαρη.
«Ήταν τόσο έντονο στο πέμπτο σετ το πρώτ
Διαβάστε το στο filathlos.grΤσιτσιπάς: «Αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου»
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ιστορική πρόκριση που πέτυχε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, καθώς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-2 σετ σε έναν αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 37 λεπτά. Ο Έλληνας άσσος αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στιες εξέδρες του «Φιλίπ Σατριέ» τόνισε ότι ένιωσε την υποστήριξη από τους φιλάθλους και πήρε μεγάλη χαρά από τις Ελληνικές σημαίες που είδε να κρατάνε αρκετοί από αυτούς. Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Το πρώτο game στο πέμπτο σετ ήταν πολύ έντονο. Ήταν το πιο σημαντικό game, έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου, το αισ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤσιτσιπάς: Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου
Τσιτσιπάς: Την πρόκριση κατάφερε να κερδίσει ο Έλληνας τενίστας και να βρεθεί ένα βήμα πριν την απόκτηση του τρόπαιου του Γαλλικού Όπεν.
Διαβάστε το στο pagenews.grΤσιτσιπάς: «Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου» (vid)
"Είχα το κοινό μαζί μου, το αισθάνθηκα σήμερα"
Διαβάστε το στο ekriti.grΤσιτσιπάς : “Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου”
Πλημμυρισμένος από συναισθήματα εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros. Δεν έκρυψε τη συναισθηματική του φόρτιση μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αλεξάντερ Σβέρεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έρχομαι από ένα μικρό μέρος της Αθήνας, είχα όνειρο να παίξω στο Roland Garros, […]
Διαβάστε το στο thessports.gr