Βάσω Γουλιελμάκη: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι προτάσεις γάμου στα social media»

10:24 - 10/06/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Γουλιελμάκη στην κάμερα του Happy Day και την δβημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι προτάσεις γάμου στα social media» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δέχομαι καθημερινά προτάσεις γάμου στα social media»

Ποια γνωστή ηθοποιός δέχεται καθημερινά προτάσεις γάμου στα social media;

Διαβάστε το στο in.gr

Περιζήτητη η Β.Γουλιελμάκη - «Δέχομαι καθημερινά προτάσεις γάμου στα social media»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για τις επιθέσεις αγάπης που δέχεται από θαυμαστές στα social media, καθώς λαμβάνει συνεχώς προτάσεις γάμου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως «σχεδόν κάθε μέρα μου γράφουν θαυμαστές στα social media ‘σε παντρεύομαι’». «Απλά στα λόγια πολύ καλά είναι όλα, στην πράξη όμως. Κατά του γάμου, όχι, δεν δηλώνω. Δεν δήλωσα ποτέ κατά του γάμου. Ποτέ δεν λέω ποτέ σε τίποτα. Πολλές φορές δηλώνεις κάτι και μετά το λούζεσαι οπότε εγώ το έχω μάθει αυτό και έχω σταματήσει να λέω ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: "Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι προτάσεις γάμου στα social media" (video)

"Ποτέ δεν λέω ποτέ σε τίποτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»