«WWF Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία»: Ξενοδοχεία κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα
11:30 - 11/12/2019
Με στόχο τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και τη συνετή αξιοποίηση κάθε πόρου που μας χαρίζει ο πλανήτης, το πρόγραμμα «Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από την καλύτερη διαχείριση των πρώτων υλών και τη δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας που αναδεικνύει την πραγματική αξία της τροφής.Διαβάστε τη συνέχεια
Διαβάστε Περισσότερα στο alexpolisonline.com