«WWF Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία»: Ξενοδοχεία κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα

11:30 - 11/12/2019

Με στόχο τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και τη συνετή αξιοποίηση κάθε πόρου που μας χαρίζει ο πλανήτης, το πρόγραμμα «Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από την καλύτερη διαχείριση των πρώτων υλών και τη δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας που αναδεικνύει την πραγματική αξία της τροφής.Διαβάστε τη συνέχεια

Διαβάστε Περισσότερα στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ alexpolisonline.com

25 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας. Η ελονοσία πριν 100 χρόνια στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: Μουσικοθεατρική παράσταση με τον τενόρο Μιχάλη Ευριπίδη

Λαϊκή Συσπείρωση: Προσχηματική η αντίθεσή της ΠΕΔ ΑΜΘ στις αποφάσεις της ΚΕΔΕ και την κυβερνητική πολιτική για τη συνένωση των ΔΕΥΑ

19η Ανθοκομική Έκθεση και Έκθεση Βιβλίου στην Ορεστιάδα

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών: Ένα νέο περιβαλλοντικό έγκλημα στον Έβρο

Χιλιάδες επισκέπτες στο «North Aegean Boat Show 2024» στην παραλία Φαναρίου Ροδόπης