Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου»

10:50 - 09/06/2021

Στην κάμερα του Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής «τελειώνει» το θέμα Ιωάννα Μαλέσκου

Όσα είπε στην κάμερα του OPEN ο Τζέιμς Καφετζής! Για την πολυσυζητημένη αποχώρηση από την εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τζέιμς Καφετζής το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα του OPEN. «Στο τέλος με το που με ευχαρίστησε εκείνη, την ευχαρίστησα και γω, είπα «καλό μεσημέρι» και έφυγα» τόνισε ο πρώην παίκτης ... Περισσότερα To άρθρο Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής «τελειώνει» το θέμα Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Μπάρτζης: Έξαλλος με το Love It – Τι είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Άλλος ένας πρώην παίκτης του Survivor διαμαρτυρήθηκε έντονα στο πλατό της εκπομπής

Διαβάστε το στο in.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου» (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, μου έστειλε μήνυμα στο Instagram». «Θέλω για νικητή κάποιον που να είναι μέσα από την αρχή γιατί είναι πιο δίκαιο» πρόσθεσε ο Τζέιμς Καφετζής. «Να πω την αλήθεια δεν παρακολουθώ το Survivor. Βλέπω λίγο τι γίνεται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζέιμς Καφετζής: Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου (vid)

Το μήνυμα που έστειλε στον παίκτη του Survivor ο Τριαντάφυλλος. Το άρθρο Τζέιμς Καφετζής: Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τζέιμς Καφετζής: Τι απάντησε για το σκηνικό με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε τον Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και τους ζήτησε να σχολιάσουν την επιστροφή του Τριαντάφυλλου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζέιμς Καφετζής: Τι απάντησε για το σκηνικό με την Ιωάννα Μαλέσκου

Διαβάστε το στο spoilers

Τζέιμς Καφετζής: Τι απάντησε για το «σκηνικό» με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε τον Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και τους ζήτησε να σχολιάσουν την επιστροφή του Τριαντάφυλλου και να προβλέψουν τον νικητή του «Survivor 2021».Η Έλενα Πολυκάρπου και η κάμερα του «Ευτυχείτε» έστησαν καρτέρι στο Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και κατάφεραν να τους αποσπάσουν λίγα λόγια στο περιθώριο των συναντήσεων που έχει η τριάδα με παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς. Οι τρεις φίλοι που παραμένουν αχώριστοι μετά από την επιστροφή και του τελευταίου στην Ελλάδα απάντησαν στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αρχίζοντας από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι. «Δεν το περιμέναμε» ήταν η αντίδραση τω

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Μπάρτζης: Έξαλλος με το Love It – Τι είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Άλλος ένας πρώην παίκτης του Survivor διαμαρτυρήθηκε έντονα στο πλατό της εκπομπής

Διαβάστε το στο to10.gr

Τζέιμς Καφετζής: "Δεν ήμουν αγενής με την Ιωάννα Μαλέσκου"

"Θέλω για νικητή κάποιον που να είναι μέσα από την αρχή γιατί είναι πιο δίκαιο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε