Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη, όπως ακριβώς πόζαρε η Βίκυ Σταυροππούλου στο “Ταίρι”, 20 χρόνια πριν

16:04 - 08/06/2021

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν ο σημερινής καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Δανάη“. Ο γνωστός ηθοποιός, που “εισβάλλει” To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη, όπως ακριβώς πόζαρε η Βίκυ Σταυροππούλου στο “Ταίρι”, 20 χρόνια πριν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάρκα: Ποζάρει με τον Συσσοβίτη όπως η μητέρα της στο «Είσαι το ταίρι μου»

Ο γνωστός ηθοποιός, που εισβάλλει» στη γνωστή σειρά του Mega «Έξαψη», μίλησε για το ρόλο του, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα, όπως ακριβώς είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη όπως ακριβώς η μητέρα της πριν 20 χρόνια

Η φωτογραφία αλά... «Είσαι το ταίρι μου» της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέκο Συσσοβίτη - Πώς αντέδρασε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε το στο in.gr

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη όπως ακριβώς η μητέρα της πριν 20 χρόνια

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για την είσοδό του στη […] The post Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη όπως ακριβώς η μητέρα της πριν 20 χρόνια appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη όπως η Βίκυ Σταυροπούλου στο «Είσαι το ταίρι μου»

Κάτι από τα παλιά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Είσαι το ταίρι μου: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν ο σημερινής καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Δανάη“ που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, που “εισβάλλει” στη γνωστή σειρά του Mega «Έξαψη», μίλησε για το ρόλο του, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα, όπως ακριβώς είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της. «Ο χαρακτήρας έχει πάρει βραβείο στις Κάννες. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»