Κίρα Νάιτλι: Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που γνωρίζω έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση
09:48 - 08/06/2021
Η κατάσταση είναι «γαμ***** θλιβερή»
Το άρθρο Κίρα Νάιτλι: Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που γνωρίζω έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κίρα Νάιτλι: «Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που ξέρω έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά»
Η Βρετανίδα ηθοποιός τοποθετήθηκε για μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες της εποχής μας - και όχι μόνο
Διαβάστε το στο in.grΚίρα Νάιτλι: Όλες οι γυναίκες που ξέρω έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση
Την «μάστιγα» της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος των γυναικών σχολίασε η Κίρα Νάιτλι λέγοντας πως «δεν γνωρίζει ούτε μία γυναίκα που να μην έχει υποστεί κάτι τέτοιο», συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της. Η βρετανίδα ηθοποιός σχολίασε πως όλες αυτές οι γυναίκες έχουν παρενοχληθεί με κάποιον τρόπο – από το να συναντήσουν ξαφνικά έναν επιδειξία μέχρι να τις […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grKίρα Νάιτλι: Όποια γυναίκα ξέρω έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά (Video)
Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη μάστιγα της σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης
Διαβάστε το στο topontiki.grΚίρα Νάιτλι: «Ολες οι γυναίκες που ξέρω έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά»
Για το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος γυναικών τοποθετήθηκε η Κίρα Νάιτλι
Διαβάστε το στο vita.grΚίρα Νάιτλι: Κάθε γυναίκα που γνωρίζω έχει παρενοχληθεί
Η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση και το τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι που «κυριολεκτικά» δεν γνωρίζει καμία γυναίκα που να μην έχει υποστεί, μη εξαιρουμένου του εαυτού της.
Διαβάστε το στο efsyn.gr