Άγριες Μέλισσες – Ιωάννης Αθανασόπουλος: Εξομολόγηση για τη δραματική τελευταία σκηνή με τον Μιλτιάδη

16:24 - 07/06/2021

«Έκλαιγα και μόνο που άκουγα τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει», λέει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το γύρισμα της σκηνής στις Άγριες Μέλισσες. Στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που μίλησε και για την σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες. «Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Ιωάννης Αθανασόπουλος: Εξομολόγηση για τη δραματική τελευταία σκηνή με τον Μιλτιάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Εξομολόγηση για τη δραματική τελευταία σκηνή με τον Μιλτιάδη

«Έκλαιγα και μόνο που άκουγα τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει», λέει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το γύρισμα της σκηνής στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου για τη δραματική τελευταία σκηνή με τον Μιλτιάδη

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που μίλησε και για την σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες. «Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ σοκάρει την παγκόσμια οικονομία: «Δασμοί 20% στα προϊόντα από την ΕΕ και 10% από το Ηνωμένο Βασίλειο – 25% στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ»

Ντόναλντ Τραμπ: «Δασμοί 25% στα αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο, 20% στα προϊόντα από την Ευρωπαική Ένωση και 10% από το Ηνωμένο Βασίλειο»

Αθηνά Οικονομάκου: Η ανάρτηση μετά τη δήλωση του συντρόφου της ότι η «μέλλουσα γυναίκα του» είναι Ελληνίδα

Τι σηματοδοτούν οι δασμοί που ανακοίνωσε ο Τραμπ

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε στον 3ο μήνα εγκυμοσύνης: «Ο χρόνος περνά γρήγορα αλλά αισθάνομαι ότι είμαι έγκυος δύο χρόνια»

Σολέ – ΠΑΟΚ 88-90: Μυθική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 29 χρόνια