Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα»

15:06 - 07/06/2021

Στην ενότητα «Σπασ’τα» της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up απάντησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: “Λέει πολλά ψέματα”

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον συνάδελφο του! Τον Λευτέρη Πανταζή έβαλε στο στόχαστρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλώντας, την Δευτέρα, στην ενότητα «Σπασ’τα» της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up. «Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: “Λέει πολλά ψέματα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα»

Δεν έκρυψε τα λόγια του ο σπουδαίος της πίστας, για ακόμα μια φορά

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα

Στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την ενότητα «Σπασ’ τα» συμμετείχε ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και έδωσε μερικές «ζουμερές» λεπτομέρειες για την ζωή του. «Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός. Η Καίτη Γαρμπή με […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γ.Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος ψεύτης - Μου έχει "κλέψει" δουλειές»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν "μάσησε" τα λόγια του. Τον Λευτέρη Πανταζή έβαλε στο στόχαστρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλώντας, την Δευτέρα, στην ενότητα «Σπασ’τα» της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up. «Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός. Η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της ξεκίνησαν με εμένα όταν ήταν 16 χρονών. Ο Πανταζής λέει ότι ξεκίνησαν μαζί του. Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Την Άντζελα Δημητρίου την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί των Αθηνών. Ο επιχειρηματίας μου είπε ότι δεν την ήθελε επειδή δούλευε σε πολύ λαϊκά μαγαζιά.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα

«Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός» Μιλώντας στην ενότητα «Σπασ’τα» στην εκπομπή Pop Up, ο Γιάννης Φλωρινιώτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Φλωρινιώτης: "Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα" (video)

"Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε