Έλα στη θέση μου: Τέλος εποχής για τη σειρά του Alpha μετά από 5 χρόνια - τι λένε οι πρωταγωνιστές

14:22 - 07/06/2021

Δείτε τι είπαν στο «Happy day» οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς που ολοκληρώθηκε.Το «Happy day» βρήκε τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» που ολοκληρώθηκε για να τσεκάρει τις αντιδράσεις τους στην απόφαση του καναλιού και να πληροφορηθεί τα σχέδιά τους για το μέλλον. «Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει. Σε 10 – 15 ημέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που υπήρξε σταθερή παρουσία στη σειρά επί πέντε συνεχή χρόνια. «Πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που περάσαμε πέντε χρόνια – εγώ τέσσερα – έφυγα και ξανάρθα» τόνισε ο Μιχάλης Μαρίνος, ενώ η Υρώ Λούπη απάντησε για άλλη μια φορά αρνητικά στο ερώτημα αν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά