Ο Νεντελτσιάρου δεν γονάτισε για το Black Lives Matter στο φιλικό με την Αγγλία
19:48 - 06/06/2021
Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου της ΑΕΚ δεν γονάτισε για το Black Lives Matter πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης της Ρουμανίας με την Αγγλί
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάντσιου και Νεντελτσεάρου δε γονάτισαν για το «Black Lives Matter» (VIDEO)
Δύο ποδοσφαιριστές της εθνικής Ρουμανίας δε γονάτισαν στην καθιερωμένη πλέον κίνηση πριν την έναρξη της αναμέτρησης
Διαβάστε το στο aek365.comΝεντελτσεάρου και Στάντσιου δεν γονάτισαν για το Black Lives Matter (video)
Οι Άγγλοι διεθνείς είχαν προαναγγείλει πως θα συνεχίσουν να γονατίζουν για να στείλουν το μήνυμα κατά του ρατσισμού.
The post Νεντελτσεάρου και Στάντσιου δεν γονάτισαν για το Black Lives Matter (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grAEK: Χαμός με Νεντελτσεάρου - Δεν γονάτισε στο φιλικό με την Αγγλία (video)
Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ αρνήθηκε να γονατίσει στο φιλικό…
Διαβάστε το στο onsports.grΗ απάντηση του Νεντελτσιάρου για το περιστατικό στο φιλικό ματς με την Αγγλία
Η απάντηση του Νεντελτσιάρου για το περιστατικό στο φιλικό ματς με την Αγγλία
07/06/2021
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου για το γεγονός ότι δεν γονάτισε πριν το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Ρουμανίας με την Αγγλία.
Ο στόπερ της ΑΕΚ θέλησε να πάρει θέση και να… απολογηθεί με ανάρτησή του, λέγοντας πως μισεί κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων και πως θα πρέπει ο κόσμος να στέλνει πιο καθαρά μηνύματα γι’ αυτό.
«Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η άρνησή μου να γονατίσω πριν το φιλικό της χώρας μου με την Αγγλία προκάλεσε αρνητικά σχόλια που με προσβάλουν ως άτομο, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και πέρα από αυτ
Διαβάστε το στο filathlos.grΟ Νεντελτσιάρου δεν γονάτισε για το Black Lives Matter (vid)
Στο φιλικό της Ρουμανίας με την Αγγλία, ο στόπερ της ΑΕΚ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου δεν γονάτισε για το Black Lives Matter.
Διαβάστε το στο to10.gr