Θα μοιάζω με γιαγιά όταν το παιδί μου είναι στο δημοτικό αλλά είμαι ευτυχισμένη

21:40 - 05/06/2021

Θα μοιάζω με γιαγιά όταν το παιδί μου είναι στο δημοτικό αλλά είμαι ευτυχισμένη Όταν η Fiorina Golotta έμαθε ότι η Naomi Campbell έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50, ήταν μια από τις λίγες γυναίκες που μπορούσαν να ταυτιστούν μαζί της. Τον Μάιο του περασμένου έτους, η σχεδιάστρια κοσμημάτων από τη Μελβούρνη και ο σύντροφός της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

50 χρονών, πρώτη φορά μαμά: «Όταν το παιδί μου είναι στο δημοτικό θα μοιάζω με γιαγιά»

Florina Golotta: Μία γυναίκα από την Μελβούρνη έγινε μητέρα λίγο μετά τα 50, μέσω παρένθετης μητρότητας και αυτή είναι η συγκινητική ιστορία της. Florina Golotta: Η αφήγηση μίας γυναίκας που έγινε μητέρα στα 50 Αρχικά, η Golotta είπε: «Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι το να γίνεσαι μητέρα στα 50 είναι κάτι απλό. Ψάχνεις πολύ […] The post 50 χρονών, πρώτη φορά μαμά: «Όταν το παιδί μου είναι στο δημοτικό θα μοιάζω με γιαγιά» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή