Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το βίντεο που επιβεβαιώνει ότι δεν παντρεύτηκαν

09:44 - 05/06/2021

Ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου δεν έγινε τελικά στη Σύρο, την Παρασκευή To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το βίντεο που επιβεβαιώνει ότι δεν παντρεύτηκαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το βίντεο που επιβεβαιώνει ότι δεν παντρεύτηκαν

Ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου δεν έγινε τελικά στη Σύρο, την Παρασκευή 4/6, όπως είχαν αποκαλύψει στο Πρωινό. Οι δύο ηθοποιοί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται τον Αύγουστο

Η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ένας γάμος που δεν έγινε, αλλά θα γίνει -τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες […] The post Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται τον Αύγουστο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος που δεν έγινε χθες και το βίντεο που το αποκαλύπτει

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν παντρεύτηκαν χθες - Διάψευση της εκπομπής Σκορδά - Λιάγκα που επέμεναν ότι ο γάμος θα γινόταν την Παρασκευή

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται τον Αύγουστο (video)

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»