Στράτος Τζώρτζογλου: Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα
09:40 - 05/06/2021
by elisavet05/06/2021 09:2105/06/2021 09:222 Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark και αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στράτος Τζώρτζογλου: Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στράτος Τζώρτζογλου: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα»
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark και αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στην «Αναστασία» και στην συνέχεια το μετάνιωσε. «Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη […]
The post Στράτος Τζώρτζογλου: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣτράτος Τζώρτζογλου: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση»
Με εξομολογητική διάθεση ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του
Διαβάστε το στο in.grΣτράτος Τζώρτζογλου: Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση
Με εξομολογητική διάθεση ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του
Διαβάστε το στο tanea.gr