Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, βίωσα την αρνητική πλευρά της»

09:14 - 05/06/2021

Το διδακτορικό της στη Βιολογία ολοκλήρωσε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία πλέον ανοίγει τα […] The post Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, βίωσα την αρνητική πλευρά της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαργαρίτα Παπανδρέου στα Παραπολιτικά: Έχω βιώσει την αρνητική πλευρά της πολιτικής από μικρή

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η έρευνα», τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική – Έχω βιώσει την αρνητική πλευρά της από παιδί»

Για την ολοκλήρωση του διδακτορικού της στη Βιολογία, την πολιτική και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Βιώσα την αρνητική πλευρά της πολιτικής από παιδί

Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουνίου 2021 12:00 Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στη Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και σκοπεύει να ασχοληθεί με αυτό κι όχι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαργαρίτα Παπανδρέου: Βιώσα την αρνητική πλευρά της πολιτικής από παιδί

Διαβάστε το στο spoilers

Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, βίωσα την αρνητική πλευρά της»

Σπουδάζει στην Κρήτη

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»