Άγριες Μέλισσες – Αναστάσης Ροϊλός: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου»
15:12 - 04/06/2021
Τι λέει ο Αναστάσης Ροϊλός για το θάνατο του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες. Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το θάνατο του Μιλτιάδη. «Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα ... Περισσότερα
To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Αναστάσης Ροϊλός: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστάσης Ροϊλός: «Ξέρω την εξέλιξη του Νικηφόρου αλλά δεν θα κάνω spoiler»
Ο ηθοποιός μίλησε για το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής αλλά και για το τι θέλει ως θεατής.
Διαβάστε το στο in.grΆγριες Μέλισσες – Αναστάσης Ροϊλός: Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου
Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το θάνατο του Μιλτιάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΑναστάσης Ροϊλός: «Ξέρω την εξέλιξη του Νικηφόρου αλλά δεν θα κάνω spoiler»
Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (3/6) καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Το τέλος του δεύτερου κύκλου ήταν συγκλονιστικό με τους φανς της σειράς εποχής να αδημονούν για τη νέα σεζόν. Ένας από τους χαρακτήρες που άφησε το στίγμα του ήταν ο Νικηφόρος, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στη […]
Διαβάστε το στο dete.grΑναστάσης Ροϊλός: "Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ"
"Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… ασ τον ήσυχο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr