Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην “Αναστασία”

14:42 - 04/06/2021

Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα μπει στο εξομολογητήριο του After Dark και θα κάνει αποκαλύψεις στον Θέμη To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην “Αναστασία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλού: Μετάνιωσα που είπα «όχι» για να παίξω στην Αναστασία

Στο εξομολογητήριο της εκπομπής After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αρχικά απάντησε στο πιο αρνητικό σχόλιο που διάβασε για εκείνον στα social media και αφορούσε τον γάμο του. «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»