Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, λόγω της απληστία μου»

14:36 - 04/06/2021

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, λόγω της απληστία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα λόγω της απληστία μου»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα λόγω της απληστίας μου» (vid)

Η αποκάλυψη του ηθοποιού Το άρθρο Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα λόγω της απληστίας μου» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Αναδιώτης: Στο Σπίτι μου σπιτάκι μου θεωρώ ότι απέτυχα

Όσα είπε ο ηθοποιός Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την μετάβασή του από το Happy... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Αναδιώτης: Στο Σπίτι μου σπιτάκι μου θεωρώ ότι απέτυχα

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκος Αναδιώτης: «Απέτυχα λόγω της απληστίας μου»

Νίκος Αναδιώτης: Το μεγαλύτερο λάθος του ηθοποιού ήταν το ότι έφυγε από το «Happy Day», όπως δηλώνει ο ίδιος.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νίκος Αναδιώτης: "Απέτυχα στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, λόγω της απληστίας μου" (video)

"Ήθελα να έχω φουλ δουλειά και να βγάζω χρήματα από παντού"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε