Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες: Super Κική – “Δεν με εμπιστεύεται κανείς γιατί είμαι βόθρος”
00:58 - 04/06/2021
Μια εντελώς διαφορετική εκπομπή γεμάτη κέφι και καλοκαιρινή διάθεση παρακολουθήσαμε απόψε στο «The 2Night Show». Λίγο
To άρθρο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες: Super Κική – “Δεν με εμπιστεύεται κανείς γιατί είμαι βόθρος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες – Super Κική: «Τώρα ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή»
Μια διαφορετική εκπομπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο «The 2Night Show». Λίγο πριν ρίξει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε αγαπημένους του καλεσμένους και φίλους για πάρτι και… παιχνίδι! Λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, ο παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει τις Σφήκες, την Φελίσια Λαπάτη, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Super Κική, οι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες – «Σας ευχαριστώ για τα καλά και τα κακά»
Τελευταία εκπομπή απόψε για το The 2night Show και το κλίμα ήταν χαλαρό κι άκρως καλοκαιρινό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου […]
The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες – «Σας ευχαριστώ για τα καλά και τα κακά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr