Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ανατράπηκε το αυτοκίνητό μου και σύρθηκε για εξήντα μέτρα»

21:52 - 03/06/2021

Για το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε αλλά και πως αντιμετώπισε αυτήν την δύσκολη στιγμή μίλησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα. Έχεις περιγράψει με πολύ συγκινητικό τρόπο το ατύχημα που είχες πάθει πριν από περίπου τρία χρόνια. Ένας οδηγός παραβίασε το stop κι έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό μου, το οποίο ανατράπηκε ... Περισσότερα To άρθρο Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ανατράπηκε το αυτοκίνητό μου και σύρθηκε για εξήντα μέτρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φωτιά στον Ασπρόπυργο Αττικής – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Εθνική πόλο ανδρών: Το buzzer beater γκολ της Ισπανίας κόντρα στην Ελλάδα που έστειλε τον ημιτελικό στα πέναλτι

Νέα Υόρκη: Συγκλονίζει η δολοφονία της 9χρονης Ελληνοκαναδής από τον πατέρα της – Οι αντιφάσεις που τον πρόδωσαν, παρά τον ισχυρισμό για απαγωγή

Ελλάδα – Ισπανία 9-11: Αποκλεισμός «σοκ» για την Εθνική πόλο ανδρών με ισοφάριση σε «νεκρό χρόνο» και ήττα στα πέναλτι

Βλαντ Πλαχότνιουκ: Συνελήφθη στην Ελλάδα ο Μολδαβός μεγιστάνας και πρώην πολιτικός

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Είμαι γεννημένος για ψυχαγωγία, αλλά η εμφάνιση είναι αυτή που δεν με βοηθάει και πολύ»