«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί πριν από 3 χρόνια ότι θα κάνουμε εκπομπή, δεν απάντησε ποτέ»
14:46 - 03/06/2021
Ο Βασίλης Παϊτέρης, μιλώντας στο Πρωινό, εξομολογήθηκε στην Μαρία Κοκολάκη για μια κουβέντα που είχαν πριν από 3 χρόνια ο […]
The post «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί πριν από 3 χρόνια ότι θα κάνουμε εκπομπή, δεν απάντησε ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Παϊτέρης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί αφιέρωμα και δεν απάντησε ποτέ»
Ο Βασίλης Παϊτέρης ανέφερε πως στο παρελθόν είχε κανονίσει να βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», γεγονός που δεν συνέβη ποτέ.
Διαβάστε το στο in.grΑποκάλυψη: “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο”
Ο Βασίλης Παϊτέρης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Μαρία Κοκολάκη, στην οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων,
To άρθρο Αποκάλυψη: “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε εκπομπή & δεν απάντησε ποτέ»
Ο Βασίλης Παϊτέρης, μιλώντας στο Πρωινό, εξομολογήθηκε στην Μαρία Κοκολάκη για μια κουβέντα που είχαν πριν από 3 χρόνια ο ίδιος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης, αποκαλύπτει πως ενώ είχαν συμφωνήσει να κάνουν εκπομπή μαζί, τελικά, αυτό δεν συνέβη ποτέ. «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από 3-4 χρόνια του είχα μεταφέρει την ιδέα να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr“O Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μoυ απαντούσε το τηλέφωνο"
Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;
Διαβάστε το στο ekriti.gr