«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί πριν από 3 χρόνια ότι θα κάνουμε εκπομπή, δεν απάντησε ποτέ»

14:46 - 03/06/2021

Ο Βασίλης Παϊτέρης, μιλώντας στο Πρωινό, εξομολογήθηκε στην Μαρία Κοκολάκη για μια κουβέντα που είχαν πριν από 3 χρόνια ο […] The post «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί πριν από 3 χρόνια ότι θα κάνουμε εκπομπή, δεν απάντησε ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Παϊτέρης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί αφιέρωμα και δεν απάντησε ποτέ»

Ο Βασίλης Παϊτέρης ανέφερε πως στο παρελθόν είχε κανονίσει να βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», γεγονός που δεν συνέβη ποτέ.

Διαβάστε το στο in.gr

Αποκάλυψη: “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο”

Ο Βασίλης Παϊτέρης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Μαρία Κοκολάκη, στην οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, To άρθρο Αποκάλυψη: “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε εκπομπή & δεν απάντησε ποτέ»

Ο Βασίλης Παϊτέρης, μιλώντας στο Πρωινό, εξομολογήθηκε στην Μαρία Κοκολάκη για μια κουβέντα που είχαν πριν από 3 χρόνια ο ίδιος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης, αποκαλύπτει πως ενώ είχαν συμφωνήσει να κάνουν εκπομπή μαζί, τελικά, αυτό δεν συνέβη ποτέ. «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από 3-4 χρόνια του είχα μεταφέρει την ιδέα να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

“O Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μoυ απαντούσε το τηλέφωνο"

Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βασίλης Παϊτέρης: "Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί πριν από 3 χρόνια ότι θα κάνουμε εκπομπή"

"Δεν απάντησε ποτέ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»