Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: “Μη ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό, είναι χυδαίοι, φτου σας”

13:56 - 03/06/2021

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Love it μετά τα To άρθρο Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: “Μη ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό, είναι χυδαίοι, φτου σας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Μην ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό… είναι χυδαίοι»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love it μετά τα όσα γράφτηκαν για “παράλληλη σχέση” της με τον Γιώργο Κιμούλη την περίοδο που ήταν με τον Φρέντυ Γερμανό. Η ίδια ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη υπήρξε σε ένα διάλειμμα που είχαν κάνε με τον Φρέντυ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Φτάσανε σε σημείο να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ για την τηλεόραση

Ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη Συνέντευξη στην εκπομπή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου: Φτάσανε σε σημείο να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ για την τηλεόραση

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»