Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαίοι αυτοί που το έκαναν, φτου σας»

13:54 - 03/06/2021

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν […] The post Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαίοι αυτοί που το έκαναν, φτου σας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαιότητα, φτου σας»

«Το Κλουβί με τις τρελές ήταν η χειρότερη δουλειά μου», λέει η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και την Κατερίνα Νινιού και ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. «Είχα σχέση με τον Γιώργο ... Περισσότερα To άρθρο Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαιότητα, φτου σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Ιωαννίδου: Είναι χυδαίοι αυτοί που είπαν ότι είχα παράλληλη σχέση με τον Κιμούλη, φτου σας

Οργισμένη με όσους έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Love it» η Μαρία Ιωαννίδου. «Είχα σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη όταν ήμουν σε διάλειμμα με τον Φρέντυ Γερμανό. Φτάσανε στο σημείο, για τηλεθέαση, να θίξουν τη σχέση μου με τον […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Είναι χυδαιότητα, φτου σας

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και την Κατερίνα Νινιού και ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Είναι χυδαίοι αυτοί που το έκαναν, φτου σας" (video)

"Μην ξανατολμήσει κάποιος να μου θίξει τα ιερά και όσιά μου που είναι ο Φρέντυ Γερμανός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»