«Βόμβα» από Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι...»

20:19 - 02/06/2021

«Βόμβα» από Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι...» 02/06/2021  Ο Ματ Λοτζέσκι αποκάλυψε ότι το σημερινό του παιχνίδι στην Πάτρα, ίσως να είναι και το τελευταίο της καριέρας του, αφού την ερχόμενη Παρασκευή επιστρέφει στις ΗΠΑ. Ο γκαρντ/φόργουορντ της ΑΕΚ, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση μας μετά από όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα το προσπαθήσουμε στο επόμενο. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια και με το πόσο επαγγελματίες ήμασταν». Όσο για το αν αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή, απάντησε κάνοντας την αποκάλυψη για την καριέρα του... «Θα φύγω την Παρασκευή. Η οικογένεια

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος με δάκρυα για τον Λοτζέσκι από την ΑΕΚ: «Ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου»

Ο Ματ Λοτζέσκι έριξε… βόμβα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας για τους μικρούς τελικούς της Basket League, καθώς ανακοίνωσε την πρόωρη αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι θα φύγει σε λίγες ημέρες από την Ελλάδα και ότι αυτό μπορεί και να ήταν το τελευταίο ... Περισσότερα To άρθρο Τέλος με δάκρυα για τον Λοτζέσκι από την ΑΕΚ: «Ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινημένος ο Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι» (Vid)

Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν για τον Ματ Λοτζέσκι αυτό κόντρα στον Προμηθέα με τον Αμερικανό άσο να σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ.

Διαβάστε το στο in.gr

Δάκρυσε ο Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας μου»

Συγκίνησε ο Ματ Λοτζέσκι με τα λόγια του - Δήλωσε πως αυτό ίσως ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας του και μίλησε με λόγια αγάπης για την Ελλάδα. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Συγκινημένος ο Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν για τον Ματ Λοτζέσκι αυτό κόντρα στον Προμηθέα με τον Αμερικανό άσο να σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ.

Διαβάστε το στο to10.gr

Tέλος με δάκρυα για τον Λοτζέσκι από την ΑΕΚ: «Ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου»

Ο Ματ Λοτζέσκι έριξε… βόμβα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας για τους μικρούς τελικούς της Basket League, καθώς ανακοίνωσε την πρόωρη αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι θα φύγει σε λίγες ημέρες από την Ελλάδα και ότι αυτό μπορεί και να ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο