Τζέιμς Καφετζής: Από τον καυγά μου με τον Τριαντάφυλλο έχει κοπεί τεράστιο κομμάτι

15:44 - 02/06/2021

Ο Τζέιμς βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love it» για να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του Σκάι τις πρώτες εντυπώσεις του από την επιστροφή του στην Ελλάδα και το «Survivor 2021».«Είμαι σε μια περίεργη φάση. Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα και προσπαθώ να βρω τα βήματά μου» είπε ο πρώην παίκτης του «Survivor 2021», ο οποίος είχε επιστρέψει στην Αθήνα μερικές ώρες πριν από την ολιγοήμερη απόδρασή του στη Σίφνο με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Και είπε, συγκρίνοντας την κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο με την κατάσταση που συνάντησε στην Ελλάδα. «Εκεί, από ένα σημείο και μετά, επειδή ήταν παντού οι κάμερες, το συνήθιζες. Ο πρώτος μήνας ή

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά