Υπόθεση Novartis-Στ. Παπασταύρου: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους σκευωρούς
10:56 - 02/06/2021
Στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, που έρευνα τον ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, καταθέτει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση Novartis-Παπασταύρου: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους σκευωρούς
Ο Σταύρος Παπασταύρου προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου (περί ευθύνης υπουργών) για την υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Παπασταύρου...
The post Υπόθεση Novartis-Παπασταύρου: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους σκευωρούς appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατάθεση Στ. Παπασταύρου για Δημ.Παπαγγελόπουλο: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη
Ο Σταύρος Παπασταύρου προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου (περί ευθύνης υπουργών) για την υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Παπασταύρου δήλωσε: «Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε […]
Κατάθεση Στ. Παπασταύρου για Δημ.Παπαγγελόπουλο: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr