Σ.Παπασταύρου: Στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση του Δ.Παπαγγελόπουλου
10:50 - 02/06/2021
Ο Σταύρος Παπασταύρου, θα βρεθεί σήμερα 2 Ιουνίου στο γραφείο της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου που χειρίζεται την υπόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της πιθανής εμπλοκής του στην δικαστική διερεύνηση της Novartis προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.
«Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε η σκευωρία να καταπέσει. Κατέπεσε. Με σειρά δικαστικών αποφάσεων όπου με δικαίωσαν πλήρως. Αλλά σήμερα δε θα μιλήσω για εμένα.
Θα καταθέσω ως μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγνώριστος ο Σταύρος Παπασταύρου στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου
Με την ιδιότητα του μάρτυρα προσήλθε στον Άρειο Πάγου προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου (περί ευθύνης υπουργών) που ερευνά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την επονομαζόμενη σκευωρία της Novartis και άλλες υποθέσεις, ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να καταθέσει νέα στοιχεία. […]
The post Αγνώριστος ο Σταύρος Παπασταύρου στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr