Παπασταύρου για υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Η Δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς

10:44 - 02/06/2021

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά» τόνισε ο Σταύρος Παπασταύρου

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπασταύρου για υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Η Δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά» τόνισε ο Σταύρος Παπασταύρου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Παπασταύρου για Παπαγγελόπουλο: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρού

Ο Σταύρος Παπασταύρου προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση της Novartis.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νέα στοιχεία αναμένεται να εισφέρει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος καταθέτει ως μάρτυρας  στην ανακρίτρια του Ειδικου Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία διερευνά την υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Παπασταύρου δήλωσε: «Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Νέα στοιχεία αναμένεται να εισφέρει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος καταθέτει ως μάρτυρας στην ανακρίτρια του Ειδικου Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία διερευνά την υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Παπασταύρου δήλωσε: «Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Υπόθεση Novartis – Παπασταύρου: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς (vid)

Εξετάζεται ως μάρτυρας για τον πρώην υπουργό Δημ. Παπαγγελόπουλο – Για δικαστική του στοχοποίηση του για πολιτικούς λόγους έκανε λόγο ο Στ. Παπασταύρου Ο  Σταύρος Παπασταύρου προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια  του…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Εξι λεπτά θα διαρκούν οι αγορεύσεις

Βασιλιάς Κάρολος: Δύο πασίγνωστες εταιρείες εκτός των βασιλικών προμηθευτών

«Θρασύτατο ψεύδος» τα περί ανάληψης 2,5 εκατ. ευρώ πριν τη δέσμευση της περιουσία του, τονίζει ο Κων. Πηλαδάκης

Το «έχω βαρεθεί τους άντρες», το προφίλ στο dating app και το OnlyFans: Η Λίλι Άλεν αλλάζει σελίδα

Μαρόκο: Ευρεία αναθεώρηση του Oικογενειακού Δικαίου

ΕΣΥ: Μια ιστορία ελπίδας σε μια εποχή ζόφου – Οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες